AestheLine се намира на третия етаж на хотел "Suite" в Студентски град и впечатлява с професионален екип, дизайнерска визия на помещенията разпределени в пет основни сектора и иновативна техника за диагностика и лечение.  "Когато създавах мотото на клиниката „Красотата е не само външно проявление, а отношение към здравето” се ръководих от принципите си на лекар, сподели медицинския управител на клиниката Д-р Иван Пеев и допълни: "Вярвам, че самочувствието на един човек се определя не само от  външната му обвивка,  а от цялостното състояние на духа. Именно за това в AestheLine държим на цялостния подход".

Освен медицински управител Д-р Иван Пеев има дългогодишен опит натрупан по време на специализацията си в клиниката по дерматология на Военно медицинска академия, а също така е и преподавал на студенти по медицина в Софийския университет. Той има опит като консултант - дерматолог в медицински център и опит в естетичната медицина. Известен  специалист в екипа му е Д-р Иван Литов, който беше началник на отделението по дерматохирургия във Военно медицинска академия в София. В екипа на клиниката е и Д-р Янислав Михайлов от Военномедицинска академия, който се занимава основно с лазерните процедури в AestheLine. Д-р Гергана Манолова от Александровска болница също се присъединява към екипа на Д-р Пеев, тя се занимава основно с естетичните процедури. Популярният специалист нутриционист Д-р Райна Стоянова, е придобила квалификация при едни от най-изявените имена в сферата на здравословното хранене и диететика проф. Готие, проф. Карел и проф. Дюкан. Тя изготвя хранителни режими за  пациентите на клиниката и програми за редукция на теглото.

Сред гостите на откриването бяха елегантната Деси Банова от Нова ТВ, кондиционният треньор Цвета Капитанова, стилистката Арабела Болярска, участникът в „Гласът на България“ Тихомир Митов, личности от бизнеса и медицината.

Част от гостите получиха чрез томбола награди - продукти от Medik8 и специализирани процедури от AestheLine, а всички присъстващи получиха подарък - покана за диагностика на кожата и да присъстват на Дните на отворени врати в клиниката, когато ще се демонстрира новата терапия HydraFacial.