С нас е лесно и полезно!

Ние предлагаме малки сладки и солени изкушения за Вашите специални поводи – корпоративни или частни партита, рождени дни или годишнини. Здравословната храна може да бъде и вкусна! Малки хапки за Вашите големи събития!

Защо здравословни хапки?

Все повече се говори за природосъобразно, здравословно, екологично и всъщност за повечето хора това е нещо различно, но нашата гледна точка е, че това е правилният начин на хранене. Ние вярваме, че основният път към здравето е храната, поради тази причина ние от Royal Nature внимателно подбираме източниците и качеството на продуктите, които използваме. Не използваме подобрители, оцветители, консерванти, подсладители и най-различни химически добавки, тъй като този микс превръща продуктите от хранителни във вредни. Процесите по предварителната подготовка и топлинната обработка на хранителните продукти са съобразени с всички съвременни концепции за приготвянето на здравословна храна.

 

Защо да ни се доверите? 

Нашият изтънчен здравословен кетъринг, залагащ предимно на внимателно съставени рецепти, изготвени от чисто отглеждани сурови и подбрани продукти, студенопресовани сокове и уникална декорация, ще донесе на Вашето тържество изискан стил, лукс и чувство за специално отношение!

 

За нас най-важни са Вашият комфорт и здраве!

Свържете се с нас на: 02/827  4187 , 0898454313 или ни пиши на porachka@gobio.bg

Презентация на Royal Nature и примерно меню