Мартин Гаджев

Мартин Гаджев започва да се занимава със спорт още от детска възраст и не след дълго резултатите са налице - 3 титли като национален шампион по кикбокс на България. През годините той е взел участие в редица международни състезания като член на българския национален отбор по кикбокс, от които се е завърнал нееднократно като призьор със златни медали.

Вишето си образование Мартин получава в Национална Спортна Академия "Васил Левски", а от 2007 г. навлиза във фитнес индустрията в България. Понастоящем той е едно от най-известните лица в българската фитнес реалност, като е представян в много национални и международни фитнес  фестивали като лектор или презентьор. Мартин редовно консултира специализирани издания, участва в телевизионни предавания и реклами на спортна тематика, с цел насърчаване на аудиторията към здравословния и умерен начин на живот.

Мартин е идеолог и организатор на първото спортно събитие на открито в София We Love Аеробика и основател на едноименната организацията. Всеки ден с безкрайния си ентусиазъм и енергия Мартин Гаджев насърчава все повече хора да се упражняват и да живеят по-здравословен начин на живот.