Go Bio - Трансформация

Начало | Мисията ни...

Мисията ни...

Имаме удоволствието да Ви представим новия уникален социален проект на издателство „Артбъгс” ООД - специалната програма GoBIO трансформация!

Проектът по традиция протича в три последователни календарни месеца, като резултатите от провеждането му стават част от 10 000-ния национален тираж на списание GoBIO.

В основата на специалната програма е заложена идеята за пълната промяна, която може да ни предложи здравословният начин на живот. За целта като доброволец в проекта се включва човек, мотивиран да постигне бързи и видими положителни резултати не само с външния си вид, но и с цялостното си здравословно състояние.

Три месеца нашият доброволец спазва хранителен и двигателен режим, изготвен и променян специално за него от нашите специалисти нутриционисти и треньори. Менюто на хранителния режим, богат на чиста био храна, се подсигурява изцяло от нашия екип. Спортната програма и процедури също са уредени,така че цялостното участие на доброволеца в GoBIO трансформация за него е напълно безплатно.

Промяната става видима светкавично, а нашите фенове имат възможността да я проследят чрез конкретни и реални параметри на физическото състояние на участника в програмата. През целия период на програмата здравословното му състояние се проследява стриктно от лекарски екип.

Проектът GoBIO трансформация е изключително успешно поле за изява на рекламодатели, реализиращи се в сферата на туризма и хотелиерството, SPA и процедурите за красота, фитнес и уелнес центровете, хранителните добавки и натуралната козметика, спортни уреди, облекло и екипировка, цялата гама здравословни храни и напитки и мн.др.

Това е нашият начин на подтикнем многобройната си аудитория да се насочи към здравословния и хармоничен начин на живот!