Go Bio - Трансформация

Начало | Партньори

Партньори

VITAMIN WELL

VITAMIN WELL

Витаминозните напитки на Vitamin Well, освен че са с невероятен вкус, същевременно доставят на организма нужните витамини и минерали. Препоръчителни са като част от здравословния живот и балансираната диета.

прочети още...

JK FITNESS

JK FITNESS

JK Fitness предлага на своите клиенти цялостен набор от услуги и стоки за здравословен начин на живот или достигане на спортно майсторство. Нашeто образование, научно-приложна дейност, тренировъчни методики, продукти, спортен клуб и спортни центрове са професионалното лице на дълбоките научни познания, които имаме.

прочети още...

Бутиков фитнес GOLD

Бутиков фитнес GOLD

В бутиковия Fitness GOLD ,Вие ще намерите квалифицирани инструктори, които изготвят персонална тренировъчна програма, съобразена персонално с Вашето здравословно състояние, начин на живот и времето, с което разполагате.

прочети още...

FRESH BROTHERS

FRESH BROTHERS

Fresh Brothers са първите в България сурови и студенопресовани сокове, или както ние ги наричаме "100% RAW & COLD-PRESSED".

прочети още...

Ahmad Green Tea Jasmine Romance

Ahmad Green Tea Jasmine Romance

Хармонична и вдъхновяваща комбинация, балансираща опияняващият деликатен аромат на цвят от жасмин с изтънченият вкус на китайския зелен чай. Превъзходен чай, който пресъздава горещите средиземноморски вечери в екзотични летни градини.

прочети още...

Dio-Renal® Detox

Dio-Renal® Detox

Dio-Renal® Detox има благоприятен ефект върху отделителната система. Пречиства и детоксикира черния дроб, стимулира отделянето на токсини и вода през бъбреците, без да нарушава минералния метаболизъм, подобрява храносмилането, спомага за премахването на целулита като стимулира кръвообращението в кожата, спомага за регулирането на телесното тегло.

прочети още...