Go Bio - Трансформация

Начало | Плащане и доставка

Плащане и доставка

Плащане по банков път


При плащане по банков път с лева, потребителя депозира сума равна на стойността на направената поръчка в банковата сметка на "Артбъгс" ООД в Първа Инвестиционна Банка и едва след като депозита бъде потвърден, се доставя поръчаната стока. Всички такси и комисионниа са за сметка на клиента. 
Данни за банков превод:
Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG47FINV91501016019378
BIC: FINVBGSF
Плащане с банкова карта

Плащането с карта може да се осъществи със следните карти: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron,
V PAY. Плащането може да се осъществи само ако картата отговаря на следните условия.
Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.
Моля, проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за трансакции в Интернет. Максималната сума за трансакция е 10 000 лева.
 
Данни на картата, необходими за попълване - номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя.
Данните на кредитната карта се въвеждат в сайта на ОББ. Като търговец, "Артбъгс" ООД няма достъп до тези данни.
За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode. 
В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола.
Трансакцията е успешна, ако има успешна автентикация на клиента (ако е регистриран в схемите за автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode) и получена авторизация. При успешна трансакция, на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате. Удържането на парите при плащане с карта се извършва в рамките на работния ден. Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (лв).
Условия за доставка

Доставката на поръчаните стоки се извършва по избрания от потребителя начин, според посочените срокове и уговерните часове за доставка. Доставката се осъществява чрез личен шофьор от страна на "Артбъгс" ООД. 
Поръчаните стоки ще бъдат доставени на посочения от потребителя адрес за доставка.
Общата стойност на доставката включва цените на стоките и разходите за транспорта. Цените на стоките са свободни и могат да бъдат променяни. Цените остават твърди и не подлежат на промяна в периода от потвърждаване на поръчката до извършване на плащането в определения срок. Цените на стоките са в български лева и с включен ДДС.
Политика за защита на клиентски данни

Съобразно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп и поправка на своите лични данни, които е въвел или са станали достояние на „Артбъгс“ ООД при ползването на електрония магазин.
Приемайки настоящите условия, потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от „Артбъгс“ ООД по електронен път при доставка на поръчаните стоки и при необходимост от установяване на връзка от служител на „Артбъгс“ ООД.
„Артбъгс“ ООД изрично уведомява, че предоставените от потребителя лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Личната информация, която потребителят предоставя на „Артбъгс“ ООД с цел получаването на продукти, предлагани от този сайт, е под закрилата нa Закона за защита на личните данни.
Потребителят получава желаните от него потребителско име (в случай, че не се ползва от вече регистриран потребител) и парола за достъп до всички услуги на gobio.bg, след като извърши процеса на регистрация.
В случай на загубване (забравяне) на паролата и искане от страна на потребителя- „Артбъгс“ ООД се задължава да изпрати нова такава на електронен адрес, посочен от потребителя.
„Артбъгс“ ООД не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка.
Потребителят няма право да излага или изпраща от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони. „Артбъгс“ ООД използва изпратената от потребителя информация единствено, за да помогне да бъде заявена дадена поръчка или да бъде изпълнена дадена транзакция, да поддържа контакт и информира потребителя.
Сайтът използва "бисквитки" за ваше удобство и запазване на информацията в процеса на поръчката.
Политика за осигуряване на защита на данните

„Артбъгс“ ООД взема предпазни мерки – административни и технически, за да защити личната информация на потребителя от загуба, кражба и злоупотреба, както и от неупълномощени достъп, разкриване, промяна или унищожаване.
Онлайн услугите на „Артбъгс“ ООД използват кодиране чрез слой със защитени сокети (SSL) на всички уеб страници, на които се събира лична информация.
Необходимо е да използвате браузър с разрешен SSL като Safari, Firefox или Internet Explorer. По този начин защитавате поверителността на личната си информация, докато тя се предава през интернет.
За да ви предпазим от злоупотреба при плащане с вашата Visa или MasterCard карта, ние прилагаме най-добрите практики препоръчани от международните картови организации:
Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка
Автентичността на вашата карта се проверява чрез въвеждането на код за сигурност (CVV2)
В допълнение, за идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.