Това обаче често са симптоми, на които в забързаното си ежедневие не обръщаме достатъчно внимание. Липсата на ефикасна профилактика, в съчетание с редица генетични фактори, които носим, са сериозна опасност от развитие на хронични заболявания. А когато прибавим една хронична диагноза към живота си, той малко или много става подвластен на нея. Или поне със сигурност вече не е същият. Ето защо е от изключителна важност да освобождаваме тялото си от токсините, с който се задръства непрекъснато, поради замърсената среда и храни, стресът, на който сме подложени ежедневно. Цялата съвкупност ежедневни вредни фактори повишава киселинността на организма, а на този фон клетките не могат да функционират нормално. Това наврежда на правилната работа на всички органи и системи. Настъпва хронична интоксикация. Днес ще ви запознаем с основните ползи за организма от редовния му детокс.

Черен дроб

Както знаете, черният дроб е жизненоважен орган, част от храносмилателната система. Ролята му в метаболитните процеси е незаменима и от изключителна важност. Въпреки че той синтезира и складира определени вещества, най-популярна е детоксикиращата му функция. Ако количеството на натрупаните токсини обаче надхвърля неговите възможности, със сигурност ще последва бързо и сериозно влошаване на здравословното ни състояние. Затова е важно периодично да му оказваме помощ в освобождаването от натрупаните в него вредни вещества. Правилната детоксикация на организма може да ни спести и образуването на камъни в жлъчката – едно заболяване с оперативен изход.

Бъбреци

Бъбреците са следващите, отговорни за разделянето ни с отровите, сред които живеем днес. Когато организмът е в състояние на хронична интоксикация, бъбреците също не могат да функционират правилно. В резултат те заболяват, а оттам се нарушава ритъмът и на останалите органи и системи, които трябва да функционират правилно, за да бъде организмът ни здрав. Ето защо е от изключителна важност да стимулираме отделянето на токсините през бъбреците. Пиенето на много вода спомага за този процес. Но рядко е напълно достатъчно.

Храносмилане

Храносмилането със сигурност е един от най-важните процеси, които протичат в организма ни, макар и дълги години чувствително пренебрегван. Днес за правилно хранене се говори все по-често и все повече и повече хора свикнаха да му обръщат внимание, осъзнавайки важността му. Храносмилателният процес е форма на катаболизъм, при която се разграждат хранителните макромолекули на по-малки молекули, посредством различни храносмилателни сокове. Чрез тези сокове хранителните вещества се разграждат до основни, разтворими във вода елементи, които оттам се усвояват от организма. Натрупаните в организма токсини затрудняват правилното храносмилане.

Имунитет

Не е тайна, че можем както да укрепим имунната си система, така и да й попречим на правилното й функциониране. А един, дори моментен срив в работата й, може най-малкото да ни навлече неприятна вирусна инфекция, която да преживеем толкова тежко, колкото изтощена е имунната ни система. Връзката между добрия ни имунитет и детокса е съвсем явна – ако искаме нашият да бъде силен, не трябва да допускаме организмът ни да се затлачи с боклуци.

Задържане на течности

Торбичките под очите са сред най-леките екстри на затрудненото отделяне на вода от организма. Когато той започне да задържа течности, не само различни отоци ни отнемат прекрасния външен вид, но е се поставя основата на редица много сериозни заболявания. Така че задържането на течности може да бъде сигнал за диагноза, на която веднага трябва да обърнем внимание. Важно е обаче отводняването да бъде бързо, но без да нарушава минералния метаболизъм. Качественият детокс чудесно повлиява проблема.

Кръвообращение

Бляскава коса, сияйна кожа, елегантен силует… Както и да мечтаете да изглеждате, е напълно постижимо. Стига до органите да достигат нужните количества и качество полезни вещества. Разбира се, когато циркулирането на кръвта в организма е затруднено или трайно нарушено, тежките диагнози не закъсняват. Така че трябва да се грижим не само да консумираме качествена храна, но и да сме спокойни, че ценните й съставки ще достигнат до нужното място.

Милица Гладнишка се довери на Дио-Ренал Детокс® - хранителната добавка, която бе включена през 3-месечната й трансформация!

Дио-Ренал Детокс® е хранителна добавка със стандартизирани екстракти, създадена да благоприятства здравето на уринарния тракт и отделителната система.

Приемът на Дио-Ренал Детокс ® стимулира отделянето на токсини и течности от организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, като минералният метаболизъм остава в равновесие. Увеличава количеството урина, действа благоприятно при леки храносмилателни нарушения, действа пречистващо и детоксикиращо върху черния дроб, стимулира отделянето им през бъбреците, намалява риска от развитие на болести, спомага за премахването на целулита, стимулирайки кръвообращението в кожата.

КАКВО СЪДЪРЖА ДИО-РЕНАЛ® ДЕТОКС?

Една капсула Дио-Ренал® Детокс съдържа: 400 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза, в комбинация със 100 mg стандартизиран сух екстракт от корен на глухарче.

Виж още на: http://www.dailyplus.bg/.


http://www.dailyplus.bg/