Go Bio - Трансформация

Начало | Трансформации

Трансформации

OFFICE MENU

Цена: 13 лв

OFFICE MENU

Здравословната храна може да бъде и вкусна! С нас е лесно и полезно! Office меню е тристепенно меню, което всеки от вас може да поръча на работното си място. Поръчайте от днес за утре, или вземете нашата абонаментна карта със специална отстъпка!

прочети още...

Здравословен кетъринг

Здравословен кетъринг

Ние предлагаме малки сладки и солени изкушения за Вашите специални поводи – корпоративни или частни партита, рождени дни или годишнини. Здравословната храна може да бъде и вкусна! Малки хапки за Вашите големи събития!

прочети още...

START МЕНЮ

Цена: 130 лв.

START МЕНЮ

Искате да започнете да живеете здравословно, но всички рецепти ви изглеждат прекалено сложни, имената на продуктите също, а и твърде скъпи? Поставете първата стъпка, като се срещнете с нашите специалисти, които ще ви покажат пътя и начините за един по-добър и балансиран живот. При нас началото е не само приятно, но и лесно!

прочети още...

МЕНЮ DETOX – 10 дни

Цена: 550 лв.

МЕНЮ DETOX – 10 дни

Детоксикирайте тялото и душата си и то ще ви се отблагодари! Това меню е за всички, които искат да прочистят тялото си от всички вредни токсини и да положат началото на един по-здравословен начин на живот. Хранителният режим включва детоксикиращи сокове и смутита, които са изключително богати на полезни за тялото ви хранителни вещества.

прочети още...

МЕНЮ VEGAN – 14 дни

Цена: 620 лв.

МЕНЮ VEGAN – 14 дни

Променете тялото си само за 14 дни! Този режим е за всеки, който не се чувства напълно комфортно и уверено в тялото си. Менюто е съобразено с различен прием на храни, изключващи всички месни и млечни продукти. Изключително богато на плодове, ядки, бобови култури, зеленчуци и безглутенови ястия.

прочети още...

МЕНЮ SUPER SLIM -14 дни

Цена: 590 лв.

МЕНЮ SUPER SLIM -14 дни

Променете тялото си само за 14 дни! Този режим е за всеки, който не се чувства напълно комфортно и уверено в тялото си. Решение има и то е както ефективно, така и полезно. Нарекохме тази спешна вталяваща програма „Супер Слим“, защото няма да повярвате колко бързо ще постигнете промяната и ще усетите едно ново чувство на лекота. Доверете ни се!

прочети още...