Go Bio - Трансформация

Начало | Хранене

Хранене

Овесени бисквити

Овесени бисквити

Рецепта: 150 г ленено семе 150 г овесени ядки 2 с.л. пълнозърнесто брашно 3 с.л. олио 1 с.л. стафиди 1 яйце 1 с.л. слънчогледови семки 3 с.л. кафява захар 150 мл вода Приготвяне: По избор можете да сложите какао, канела или индийско орехче. Смесете всички...

прочети още...

Плувайте за добро здраве!

Плувайте за добро здраве!

Ако искате да сте в добрата физическа форма - плувайте. Няма нищо по-полезно и ефективно от този комплексен спорт, който развива всички мускули, тонизира кожата и увеличава дихателния капацитет на белите дробове. Спортът, който може да се практикува от всички - възрастни и деца. При плуването няма травми!

прочети още...

Здравословна разядка от авокадо

Здравословна разядка от авокадо

Авокадото съдържа комплекс от каротиноиди, предшествениците на витамин А. Освен неизброимите функции за зрението и имунитета, каротиноидите защитават клетките от рак и стареене. Авокадото съдържа много малко количество захар и освен това не е много калорично – то чудесно засища глада и идеално се смила.

прочети още...

Закони на Храненето

Закони на Храненето

За да се храним здравословно, има няколко правила, които макар и малко на брой, са изключително важни. Трябва да се научите да подбирате кои храни да консумирате, какви количества от тях и как да ги разпределите през деня.

прочети още...