Както знаете, това е последният месец от всяко издание на проекта, който променя човешки съдби. Моментът на пълна равносметка не само на трудностите, появили се по време на GoBIO Трансформация, но и на реално постигнатите резултати.

Тази специална програма залага на идеята за пълната промяна, която може да ни предложи един малко по-различен, но изцяло здравословен начин на живот. В проекта като доброволци се включват хора, сериозно мотивирани да постигнат видими резултати бързо, но не само променяйки външния си вид, а и повлиявайки положително върху цялото си здравословно състояние.

През трите месеца на GoBIO Трансформация нашите доброволци стриктно спазват специално изготвен за тях хранителен и спортен режим. Нашите специалисти нутриционисти и треньори се грижат за тях през целия период на промяната им. Менютата от хранителния им режим се изготвят от чиста био храна, като спортните им програми и процедури също са напълно безплатни за тях. През цялото време на участието им в специалната програма, здравословното състояние на нашите доброволци се следи внимателно от нашия екип от специалисти, които променят режимите им непрекъснато, според настъпилите промени. А тези промени стават видими светкавично, резултатите се подобряват с всеки изминал ден! Нашият екип ви прави свидетели на любопитни детайли от GoBIO Трансформация на сайта на проекта www.transformation.gobio.bg, както и на Фейсбук страницата му. Там можете да кандидатствате при обявен кастинг и да станете един от следващите ни доброволци, които да поведем по пътя на здравето, хармонията и красотата.

 Участници

Четвъртото издание на GoBIO трансформация преобрази трима души!

Доброволците на GoBIO трансформация са:

МИЛИЦА ГЛАДНИШКА: Българска актриса и джаз певица. Известна е и с дублажа на множество филми и сериали. Милица отслабна с цели 7 кг.

КОНСТАНТИНА ЖИВОВА–ИНА: В момента е популярна с навлизането в интернет пространството на най-новия й проект видео блог „TRY WITH INA”. Константина успя да напълнее с 4 кг.

САША ГЕТОВА: Журналист, омъжена и майка на прекрасно момченце. Саша е на 33 г. от гр. София. Саша свали от обиколката си цели 20 см. и отслабна с 6 кг.