Със създаването на Fresh Brothers, искахме да предложим продукт, който да е вкусен и същевременно полезен за хората, максимално близък до вида, в който ни го дава природата и съответно да е леснодостъпен в забързаното ни ежедневие. Нашите рецепти са специално разработени със сертифициран нутриционист – Надя Петрова , така че соковете да са подходящи за детоксикация или пък като здравословно допълнение към дневното ни меню.

При създаването на нашите сокове се водихме от следните три основополагащи принципа – raw, delicious & convenient.

 

RAW - Вярваме, че непреработената храна е истински полезна и здравословна. Затова нашите сокове са непастьоризирани, без консерванти, без добавена захар и са приготвени чрез технология за студено пресоване (cold-pressing), която позволява запазването на полезните вещества от зеленчуците и плодовете. По този начин човек получава сокове, пълни с витамини, минерали, ензими и други полезни хранителни вещества.

DELICIOUS – За нас консумацията на храни и напитки трябва да е преживяване, а не просто задоволяване на физическите нужди на човек. В тази връзка разработихме и комбинирахме рецептите ни така, че да използваме най-добрите налични в България зеленчуци и плодове, и същевременно да предложим максимално полезни и вкусни сокове.

CONVENIENT – Здравословният начин на живот е особено труден за хора с напрегнато ежедневие, на които времето им е ценно и нямат възможността сами да си приготвят сокове за детоксикация. Затова разработихме целия процес на поръчка, приготвяне и доставка на соковете така, че да е максимално удобен за нашите клиенти и без аналог в България. Приемаме поръчка през сайта ни, купуваме всеки ден свежи зеленчуци и плодове, по време на приготвянето на соковете ги държим постоянно охладени, от момента на студеното пресоване до пакетирането им в специална кутия с изолация и охлаждане. Също така извършваме доставки в цялата страна.

 

http://www.freshbrothers.bg/